Så här tycker våra kunder om att arbeta med oss

Sjukvård

saic-logga

“Precisera har bistått med rådgivning både när det gäller Adwordskampanjer och optimering av webbplatsen. Vi har fått initierad information om besökarnas beteendemänster och därmed bättre besöksresultat. Samarbetet med Precisera har präglats av lyhördhet och öppenhet.”
/ Marika Qvist, Sahlgrenska International Care

Vandrarhem

logo

“Vi har tagit hjälp av Precisera för utformning och uppföljning av AdWordskampanjer, utbildning i Adwords och Analytics samt hjälp med sökmotorsoptimering. Vi är mycket nöjda med de resultat vi uppnått. Vi har dubblat besökarantalet till vår hemsida! Precisera är kunniga, snabba och lyhörda.”

/ Malena

Böcker

bokomslag-operation-nordvind

“Genom Precisera fick vi snabbt tillgång till expertis. Suverän service, djupa kunskaper och väl uformade Adwordskampanjer – till en rimlig kostnad och med stor lyhördhet. Precis så det ska gå till.”

/ Kaj Karlsson (bäst-säljande författare), Stella Borealis

Rehabilitering

logga-ortorehab

“Precisera ger oss väldigt bra service när det gäller att utforma vår webbstrategi och fånga nya kunder med Google AdWords. De ger oss insiktsfull  rådgivning och svarar alltid snabbt på frågor.”

/ Kevin Arvini, Ortorehab

Barnpassning

BF-logo

“Från inga förfrågningar på två månader till förfrågningar varje vecka.
Dessutom att ta del av din kunskap gör att det känns lättare att ta nödvändiga beslut angående hemsidans utformning och marknadsföring på nätet.”

/ Birgitta de Forest, Barnvaktsförmedlingen

Webbshop (smycken)

logo[1]

“Vi är väldigt nöjda med David och Precisera. Bra kunskaper, personlig service och mycket tillmötesgående!”

/ Felicia, Frogpearl.se

Webshop (konsumentprodukter)

just-hair-clips

We have been very pleased to work with Precisera. Precisera has really made an excellent setup of our AdWords Account that we can use as a blueprint when expanding to other countries. I can truly recommend Precisera to other companies who are looking for skilled and affordable AdWords experts.

/ Kirstine, Just Hair Clips

Resor

Albin_rekommendation_adwords

Vi får fantastisk service och mycket värdefull hjälp från Precisera, om webbstrategi i allmänhet och Adwords-annonsering i synnerhet. Vi har nått mycket bra resultat och fått adekvat information om besökare och deras beteenden, samtidigt som resultaten från Adwords förbättrats avsevärt!

/ Albin Geijer, Kinalotsen

Hundar

hund

“Jag är väldigt nöjd både med den hjälp jag fått och sättet jag fått hjälp på. Enkelt och tydligt när man inte är så inne på datorer /…/ Jag rekommenderar alla att vända sig till Precisera för den här typen av annonsering!”

/ Helena Johansson, Du & din hund produkter